ELMIZ mini: На виставці EcoDrive TECH 2020 показали український електромобіль за $5 000

Поки що вітчизняна розробка значно програє закордонним конкурентам у швидкості та запасі ходу

На виставці EcoDrive TECH 2020 в Києві показали вітчизняний електромобіль за $5000. Авто під назвою ELMIZ mini підготувала столична компанія Електропрайд. ELMIZ mini досягає 2,4 м в довжину, а ширина дорівнює 0,9 м, зазначають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, транспортний засіб зібрано з китайських комплектуючих – пластикових деталей кузову, лекгосплавних колісних дисків, літій-іонної батареї. В цілому електромобіль нагадує китайські квадріцикли.

ELMIZ mini вийшов дуже компактним. Фото: Facebook Вадима Ігнатова

За попередніми даними, ТС здатен набирати 60 км/год. Запас ходу складає 120 км. Виробник також планує розробити повноцінний автомобіль і компактну електричну вантажівку.

Найбільшим постачальником запчастин для літаків в РФ стала... африканська країна

четвер, 28 березень 2024, 13:59

У 2023 році найбільшим постачальником запасних частин для літаків в Росію став Габон. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланнямна митні дані РФ, передають Патріоти України. Всього за рік в Росію ввезли авіазапчастин майже на $2 млрд, з ни...

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...