"Енергетики зробили неможливе": Усім районам Києва пообіцяли Різдво з електрикою

У неділю, 25 грудня, житям усіх районів Києва пообіцяли електрику. Втім, ймовірність аварійних відключень існує.Як повідомила директорка з комунікацій СКМ Наталія Ємченко, на 100% заживити усі райони столиці не вийде. Втім, електрики вистачить усім киянам, передають Патріоти України.

"У Києві сьогодні всі райони мають бути біль менш із електрикою. Не на 100%, але за сучасних умов - її має бути достатньо. Принаймні енергетики зробили абсолютно неможливе, практично диво", - написала Ємченко.

CEO YASNO Сергій Коваленко також оголосив, що на Різдво у киян буде більше електрики. Втім, він також не виключає аварійних відключень. "Ви повинні бути сьогодні з електрикою! Може не завжди, але достатньо для цієї божевільної стрічки. Щасливого Різдва", - написав він.

Травневі відключення світла: Ось чому українці лишилися без електрики саме зараз

понеділок, 20 травень 2024, 16:50

Багато українців обурюються, що відключення світла почалися, коли на енергосистему вже не тисне опалювальний сезон. І хоча це дійсно так, обстріли енергетичної інфраструктури російськими агресорами змусили енергетиків задіяти відключення саме зараз. Пр...

Саме час продати Путіна заради власного порятунку: Китай у квітні спіткав рекордний відтік капіталу

понеділок, 20 травень 2024, 16:42

У Сі Цзіньпіня залишається все менше часу на торги з Заходом, щоб обміняти відмову на підтримку воєнної машини Росії на порятунок економіки своєї країни. Відтік капіталу з Китаю у квітні поточного року погіршився до найбільшого показника з грудня 2016 ...