"Епоха бідності" ж позаду: У "Нафтогазі" попередили українців про ринкові ціни на газ з нового року

Від 1 січня вартість палива для населення буде вираховуватися за іншою формулою.

У 2020 році ціни на газ для населення України стануть ринковими. Про це заявив директор ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" Максим Рабинович, повідомляють Патріоти України.

За його словами, вартість палива буде вираховуватися за новим принципом із 1 січня наступного року. "Як буде з січня. Ціна буде ринковою. Вона визначається як середнє арифметичне за ціною для промисловості. В промисловості у нас абсолютно ринкові ціни", - пояснив Рабинович. При цьому він послався на закон, який скасовує спеціальні зобов'язання, що діяли дотепер.

Як повідомлялося, глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв розкритикував рішення місцевої влади в деяких регіонах про достроковий початок опалювального сезону. За словами посадовця, в Україну повертається тепла погода, тому прогрів труб у будинках не матиме сенсу.

Джерело: РБК-Україна

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...