"Феєричні довбойоби": Депутат Держдуми Толстой сказав, що Росія націоналізує завод Volkswagen та переназве автомобіль на "Буратіно" (відео)

Віце-спікер Держдуми Петро Толстой в ефірі програми видання «Комсомольская правда» запропонував низку змін щодо націоналізації. Фрагмент відео розмови виклав в Twitter активіст Олександр Аронець, передають Патріоти України.

Так, Толстой сказав, що росія націоналізує завод Volkswagen, переназве автомобіль на «Буратіно» та «поїде»...

Нагадаємо, найбільший європейський автобудівник Volkswagen Group зупиняє виробництво на своїх російських заводах і припиняє експорт до росії. Про це повідомляв Handelsblatt ще 3 березня. «На тлі російської атаки на Україну та пов’язаних із нею наслідків, Рада управління Volkswagen Group прийняла рішення припинити виробництво транспортних засобів у Росії до подальшого повідомлення», – поінформували в концерні.

Це рішення стосується і підрозділів концерну, зокрема Skoda, Porsche. Виробничі майданчики у Калузі та Нижньому Новгороді зупинять. Понад 180 компаній виходять з російського ринку.

Пастка закривається: Російська економіка наблизилась до краху ближче, ніж здається, - аналітик

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:15

Російська економіка не може вічно уникати кризи, і вона стає все більш вразливою до потрясінь, пише експерт з російської економіки та дослідник Центру аналізу європейської політики Олександр Коляндр. Зазначається, що російська економіка продемонструвал...

Мідь подорожчала до максимуму за два роки. Чому це добрий сигнал світу

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:58

Ф’ючерси на мідь на товарній біржі в Нью-Йорку зросли до максимуму з квітня 2022 року – до 5,02 дол за фунт, і до 10 185 дол – на Лондонській біржі металів. Ціни залишаються високими на тлі будівництва центрів обробки даних і подальшої електрифікації с...