Франція ​випускає на міжміські маршрути водневі автобуси

Крім екологічності водневий транспорт має більший КПД ніж в аналогах з двигунами внутрішнього згоряння і дешевший у виготовленні наразі, ніж конкуренти з електродвигунами на акумуляторному живленні

26 червня в регіоні О-де-Франс, що на півночі країни, відкрили першу водневу заправку. Станцію побудували для заправки шести нових водневих автобусів, які курсуватимуть за маршрутом між комунами Брюе-ла-Бюїсьєр і Ошель. 15 хвилин заправки дозволять транспорту проїхати більше 300 км, , зазначають Патріоти України.

Цікаво, що водень до станції поставлятися не буде, адже прямо на місці знаходиться вся необхідна техніка для видобуто його шляхом електролізу.
У своїй нинішній комплектації станція McPhy може виробляти і поставляти більше 200 кг чистого водню в день. Його ємність може бути збільшена на 30% без зміни загальної площі об'єкта, якщо цього вимагатимуть додаткові потреби перевізника.
В цілому, інноваційність полягає не тільки в єдиній станції на всю Францію, але і в тому, що це єдиний маршрут, який зараз будуть повністю обслуговувати екологічні автобуси на водні.
Як повідомлялося раніше, французький Alstom реалізує найбільшу в світі поставку 27 водневих поїздів в Німеччину. Міська інфраструктура вже готова до появи водневого залізничного транспорту.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...