Французи представили найменший у світі позашляховик та й ще на електричній тязі (відео)

Компанія Citroen представила новий концепт My Ami Buggy, який являє собою позашляхову версію крихітного міського автомобіля, повідомляють Патріоти України.

Компактний електромобіль Citroen Ami вже має пару серійних версій: пасажирський варіант, а також модифікацію легкого розвізного фургона. Тепер прийшла черга позашляхової модифікації.

My Ami Buggy отримав ряд унікальних рис, раніше недоступних компактному електричному Citroen. Так, запасне колесо перекочувало на дах, в колісних арках з'явилися позашляхові шини, роль бамперів виконують елементи силового каркаса.

Усередині електромобіля прописалися нові сидіння, товщина наповнювача в яких збільшена з 35 до 70 мм. Cидіння можна вийняти з машини, щоб помити. Цікаво, що в салоні з'явилися написи Pilot і Copilot над кріслами водія і пасажира.

Серед заводських аксесуарів - чотири кронштейна для екшн-камер, знімні зовнішні дзеркала, новий затиск для смартфона і рухливий тримач для пляшок. Цікаво, що всі аксесуари надруковані на 3D-принтері.

На сьогодні Citroen My Ami Buggy - це яскравий концепт-кар, який в серію не збирається. Його цивільна версія оснащується невеликим електромотором, який здатний розігнати електромобіль до 42 км/ч. Запас ходу машини без підзарядки – близько 75 кілометрів.


Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...