Golden Kitty Awards 2020: Українські компанії можуть залишити Apple без кількох очікуваних нагород

Чотири українські продукти стали номінантами щорічної премії Golden Kitty Awards 2020. Премію проводить агрегатор Product Hunt. До списку увійшли компанії Petcube, IOON, Reface и MacPaw, повідомляє Vector.

Petcube Cam - це розумна камера для спостереження за домашніми тваринами. До програми вбудований ветеринарний чат. Цей продукт номінований в категорії "Обладнання". Конкурентами Petcube Cam стали iPhone 12 Pro, MacBook Pro 16, PlayStation 5 та інші відомі прилади.

У списку цієї номінації також кишеньковий пристрій IOON створює антисептик з води та срібла.

У категорії "Мобільний додаток" номінований редактор Reface. З його допомогою можна змінювати обличчя у гіфках і відео від українського розробника.

ClearVPN - VPN-сервіс від MacPaw. Проект номінували в категорії "Орієнтовані на конфіденційність".


Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...