Ганьба скрепного автопрому: Росіяни представили три нові "Волги", однак спливли великі "але" (фотофакти)

На виставці "Цифрова індустрія промислової Росії" вперше представили нову лінійку автомобілів "Волга", втім всі авто виявились фактично китайськими розробками. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"У вас де зроблено кермо, китайське? Хочеться, щоб кермо було російське. Це ж не так складно, як локалізувати коробку і всі інші елементи", – заявив російський прем'єр-міністр Михайло Мішустін, який відвідав виставку.

Повідомляється, що седан Volga C40 виявився де-факто китайським Changan Raeton Plus. Кросовер Volga K30 є клоном Changan Oshan X5 Plus, а інший кросовер – Volga K40 - російська копія Changan Uni-Z.

Від оригінальних китайських моделей нові авто відрізняє хромована решітка радіатора, яку називають відсилкою до радянської моделі ГАЗ-24. На всіх трьох нових авто використали бензиновий двигун потужністю 188 кінських сил і семиступінчасту автоматичну коробку передач.

Автомобілі отримали системи допомоги водію, а до мультимедійної системи інтегрували сервіси, які популярні у російських автовласників. Випуск нових "Волг" планують розпочати у 2024 році, з 2025-го - у режимі повного циклу.

Фото Нові ''Волги'' 21 травня 2024Фото Нові ''Волги'' 21 травня 2024

Фото Нові ''Волги'' 21 травня 2024

Фото Нові ''Волги'' 21 травня 2024

Влада готує ще один удар! Українцям перерахують податки: Скільки доведеться платити

вівторок, 25 червень 2024, 16:30

В Україні готують підвищення основних податкових ставок. Йдеться про підвищення ПДВ та ПДФО. Це може відбутися вже у липні. Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA. Щоб закрити діру в 400 млрд грн, необхідно підвищити основні податки. Рішення має запрацюват...

Інфляція прискориться? Українцям розповіли, що буде з доларом до кінця літа

вівторок, 25 червень 2024, 14:44

Влітку 2024 року девальвація гривні буде майже нульовою, а коливання курсу долара відбуватиметься у межах коридору 40-41 грн. Причому навіть попри підвищення тарифів на електроенергію, очікуване липневе збільшення акцизів на паливо та можливі складнощі...