Harley-Davidson переходить на випуск електромотоциклів

Harley-Davidson

Культовий американський виробник мотоциклів Harley-Davidson поступово переходитиме до випуску електромотоциклів і незабаром повністю припинить виробництво бензинових байків. Про це заявив СЕО компанії Йохен Зайтц в інтерв'ю газеті Dezeen.

За його словами, електрифікація - "природна еволюція" та логічний крок для бренду. До речі, виробник уже святкує свій 120-річний ювілей.

"Якщо ви подивитеся на минулі 120 років, то побачите, що компанія постійно еволюціонувала і ніколи не стояла на місці. Ми прославляємо наше минуле, але натомість розвиваємо наш бренд", - сказав Зайтц.

Він наголосив, що цей процес не буде швидким. Зокрема й тому, що у Harley-Davidson поважають своїх давніх шанувальників і не хочуть їх втрачати.

Проте, разом із цим, компанія вже представила кілька електричних моделей.
Як відомо, перший електробайк Harley-Davidson LiveWire запустили у виробництво у 2018 році. Пізніше вийшла ціла лінійка LiveWire, вартість від 15 000 до 22 000 доларів.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...