"Где оседает выручка? У таких же, как Путин": Росіяни обурені вивезенням золота за кордон

Росіяни влаштували неабиякий скандал після того, як низка ЗМІ опублікувала новину про те, що з Росії вивезли все золото, яке видобули за останній рік. Причому більша його частина опинилася у Великій Британії. Це випливало з відкритих даних, опублікованих Міністерством фінансів РФ, і навіть Федеральною митною службою, передають Патріоти України.

Прочитавши про те, що російський уряд дав добро на вивіз дорогоцінного металу за кордон, громадяни країни спалахнули гнівом і стали висловлювати все, що думають про владу в Кремлі та особисто президента Путіна.

"Все происходит именно так, как я писал еще в 2017-м. Далее начнут вывозить сокровища музеев и все остальное, что представляет хоть какую-то ценность", - пише Костянтин Шадських.

"Разрешает вывозить правительство, а оседает выручка где? Или у кого? У таких же как Путин... Как можно раздавать все из своей страны, когда люди еле-еле сводят концы с концами, живут, считая копейки до зарплаты и пенсии?" - написала Олена Сафонова.

"Как только из России всё вывезут по максимуму, начнется война", - прогнозує росіянин Олексій.

"Кто бы купил наше правительство вместе с ВШЭ и прочими экономистами на вывоз?" - іронізує Роман.

"Золото, все добытое, вывозится за кордон и там оседает! Что в этом хорошего? Через биржу оно оседает в карманах российских или бывших российских олигархов. Это полный грабеж страны!" - обурений користувач із ніком Дмитро Букін.


Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...