​Головне не забути отримати "няню" на Банковій: Bosch планує збудувати в Україні завод електротехніки

Наразі іменитий німецький виробник аналізує інвестиційний клімат

Німецький виробник електроніки Bosch планує запустити в Україні виробництво електроінструменту. Зараз у компанії досліджують ринок, аналізують ринки збуту і кваліфікацію робочої сили. Про це заявив представник Bosch Штеффан Хоффманн на зустрічі з міністром економіки Олексієм Любченком, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу уряду.

«Україна для нас – цікавий і важливий регіон для інвестування. Маємо серйозні наміри організувати тут потужності з виробництва електроінструменту. Наразі у процесі дослідження локація для виробництва, аналіз близькості ринків збуту, кваліфікованої робочої сили та організаційні питання», – заявив Хоффманн.

Представники Bosch на зустрічі також цікавилися інвесткліматом і перспективами для бізнесу.

Міністр Любченко заявив, що в Кабміні готові допомогти компанії запустити виробництво в Україні.

Нагадаємо, німецький електротехнічний та машинобудівний гігант Bosch створив спільне підприємство з китайським автовиробником Qingling Motors. Нова компанія, яка отримала назву Bosch Hydrogen Powertrain Systems, буде займатися розвитком китайського ринку водневих паливних елементів.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...