Гончарук пообіцяв різкий стрибок економіки: Коли чекати дива (відео)

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук пообіцяв, що в 2021 році в країні відбудеться різкий економічний стрибок. Таку заяву він зробив у понеділок, 4 листопада, в ефірі програми "Свобода слова", передають Патріоти України.

За словами Гончарука, 2020 рік буде важливим у плані підготовки, запланована інвентаризація і кадрове оновлення. "У нас повинна запуститися економіка, повинні стрімко з'являтися нові робочі місця, виробництво", –сказав прем'єр.

"Але головну економію ми передбачаємо за рахунок ІT-інструментів, сучасних баз даних... Ми зараз як держава оперуємо жахливо неточними даними... Ми іноді як держава ухвалюємо рішення наосліп. У наступному році у нас повинна з'явитися база даних, яка покаже, наприклад, скільки у нас учнів, студентів", – зазначив Гончарук.

Він додав, що запланований на 2020 рік перепис населення також може пройти за допомогою онлайн-інструментів.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...