Горе скреп: Епідемія коронавірусу пришвидшила падіння цін на нафту в світі

Ціни на нафту еталонних марок у понеділок, 10 лютого, впали в процесі азіатських торгів. Зокрема, вартість ф'ючерсів Brent на лондонській біржі ICE Futures досягла 54,39 долара за барель, що на 0,2% нижче за рівень закриття попередньої сесії. Про це свідчать результати торгів, передають Патріоти України.

Водночас ф'ючерс на нафту WTI на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизився на 0,1% – до 50,26 долара за барель.


Крім того, ціна російської нафти Urals знизилася на 0,1% – до 51,08 долара за барель

Вартість сировини знижується на тлі рішення Організації країн – експортерів нафти не проводити позачергову зустріч у зв'язку з коронавірусом.

За словами міністра енергетики Азербайджану Пярвіза Шахбазова, чиновники проаналізували ситуацію та дійшли висновку, що позапланової зустрічі міністрів не буде – вона відбудеться в березні, за графіком.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...