"Готуватися треба до найгіршого": В "Укренерго" розповіли, якими будуть відключення світла

В Україні відключення світла можуть бути тривалими внаслідок ракетних ударів Росії по енергетичних об'єктах. Українці мають готуватися до найгіршого. Про це розповів голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі "1+1" в рамках загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини", передають Патріоти України.

"Ми намагаємося зараз стабілізувати ситуацію. Готуватись, як відомо, треба завжди до найгіршого. Ми розуміємо, що ворог взагалі хоче знищити нашу енергосистему, спричинити тривалі відключення. Ми працюємо над тим, щоб не дати йому це зробити. Тому готуватися треба, можливо, до тривалих відключень, але наразі ми вводимо графіки, які є плановими і ми будемо робити все для того, щоб відключення були не дуже тривалими", - сказав він.

Також Кудрицький розповів, яка ситуація із забезпеченням електрики критичних інфраструктурних об'єктів, таких зокрема, як лікарні та школи. "Такі об'єкти є пріоритетними для нас, більшість із них обладнані автономними джерелами живлення, тож ситуація на цих критичних об'ктах стабілізована", - сказав він.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...