Грабують, як можуть: Знамениту мелітопольську черешню вивозять до Криму та продають за безцінь

Колаборант Андрій Сігута визнав, що окупанти вивозять знамениту мелітопольську черешню в Крим. Українські ягоди продають за безцінь. Про це повідомляє російське пропагандистське видання "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Зараз йде збір врожаю черешні. Урожай вдався. Проведено переговори з Кримським керівництвом, організовано безперешкодне постачання черешні до Криму. Наші колеги з Мелітопольської торгово-промислової палати провели переговори з ринками Москви та Санкт-Петербурга, зараз готується можливість проходу на цю територію, бо черешня - ягода ніжна, є специфіка транспортування", - заявив зрадник.

При цьому він похвалився "обвалом цін" на черешню в тимчасово окупованому Криму. "Зараз доступний тільки виїзд до Криму, величезні черги, стоять по 36 годин. Ми просимо для швидкопсувної продукції зелений коридор... Такого обвалу цін, як цього року, не було ніколи", - повідомив Сігута.

За його словами, сади черешні в Мелітопольському районі займають близько 2 тисяч гектарів, а вирощують ягоди 15 великих підприємств і десятки невеликих. Варто відзначити, що в регіоні щорічно збирають сотні тонн черешні. Ціна на ягоди у виробника коливалася від 45 до 100 гривень. Цього ж року фермери змушені продавати врожай від 10-15 гривень.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...