Гройсман розпочав рішучий наступ на "Чорну Африку"

Для Кенії наша агропродукція, інноваційні технології та рівень підготовки кваліфікованих кадрів дуже затребувані.
Джастін Мутурі та Володимир Гройсман. Фото: Фейсбук.

Для українських виробників може відкритися ринок Кенії та інших країн Центру і Півдня Африки. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передають Патріоти України.

"Кенія пропонує українським виробникам увійти на свій ринок, а також ринок країн Центру і Півдня Африки. Пропозицію озвучив Спікер Національної Асамблеї Республіки Кенія Джастін Мутурі", - розповів він, уточнивши, що мав можливість поспілкуватися з Мутурі під час першого офіційного візиту кенійської парламентської делегації в Україні.

Український прем'єр висловив упевненість, що "для Кенії наша агропродукція, інноваційні технології та рівень підготовки кваліфікованих кадрів дуже затребувані".

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...