Гроші не пахнуть? У Росії відновлять роботу магазини Zara, Bershka та Pull&Bear

До Росії продовжують повертатися світові бренди під іншими назвами, інформують Патріоти України.

Як повідомляє ресурс Meduza, Zara, Bershka та Pull&Bear невдовзі відновлять свою роботу в РФ. Тепер ці бренди будуть носити інші імена. Bershka в Росії називатиметься Ecru, Pull&Bear – DUB, а Zara – Maag. Згідно з інформацією джерела, одяг для продажі саме на території РФ буде вироблятися у Туреччині та Китаї.

Відкриття магазинів заплановане на квітень цього року. Воно мало відбутися раніше, але корективи в графік вніс землетрус, котрий відбувся на території Туреччини та Сирії.

Відзначимо, що компанія Inditex, якій належать Zara, Bershka та Pull&Bear, заявила про вихід з ринку РФ ще на початку березня 2022-го року. Тоді були закриті більше, ніж пів тисячі торгових точок та онлайн-магазини.

Західний бізнес в Росії: що відомо

Один із найбільших брендів одягу H&M минулого літа вирішив повністю покинути російський ринок. Магазин розпродав залишки товари та згорнув свій бізнес.

Російський фешн-холдинг Melon Fashion Group (Love Republic, Zarina, Befree) скоро виведе на ринок нову мережу магазинів одягу сегменту "доступний преміум" – Idol. Її ціль нібито нібито замінити на ринку бренд Massimo Dutti, що належить компанії Inditex, яка пішла з Росії після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Нещодавно всесвітньо відома австрійська компанія Swarovski оголосила про повну зупинку своєї діяльності на території РФ. Ще минулого року вона заморозила онлайн-продажі на закрила магазини, однак тепер хоче повністю вийти з ринку країни-агресора.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...