Гривня продовжує просідати до долара: Офіційний курс валют від НБУ

Національний банк послабив офіційний курс гривні до долара на 6 копійок, встановивши його на 25 січня на рівні 28,38 гривні. Офіційний курс гривні до євро встановився на рівні 32,06 грн (на 24 січня – 32,11 гривні), зазначають Патріоти України.

24 січня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку стартувало з позначки 28,33 – 28,35, на закритті міжбанку – 28,58 – 28,60 гривні.

Як розповіли ЕП у Національному банку, головною причиною виникнення перекосів між попитом та пропозицією валюти у січні був психологічний чинник, пов’язаний із геополітичними подіями довкола України та реакцією на них учасників ринку.

Від початку місяця курс ослаб на понад одну гривню за долар.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...