І все одно не витягують ні соціалку, ні економіку півострова: ​Анексований Крим увійшов до п'ятірки найбільш дотаційних регіонів РФ.

А денег-то нет...

Економічна криза спонукає населення Росії все голосніше нарікати на "зайві роти" та "дармоїдів" з окраїн недоімперії, зазначають Патріоти України. Новий сплеск таким балачкам дає оновлена статистика по регіональним дотаціям, де "почесні п'яте та восьме місця посіли відповідно такі федеральні утворення як "Республіка Крим" та Севастополь.

"Бюджет республіки, який губернатор Аксьонов називає "бездефіцитним", у 2019 році став більш обтяжливим для Москви", – повідомляє "Кримський канал" про ситуацію в анексованій АРК.

Зокрема, обсяги безоплатних надходжень в 2019 році зросли до 144 млрд рублів (59,4 млрд гривень) проти 131 млрд рублів (54 млрд гривень) у 2018 році.

Одночасно з цим діра в бюджеті Севастополя за рік збільшилася з 21,5 млрд рублів (9 млрд гривень) до 31 млрд рублів (12,8 млрд гривень).

Обсяги безоплатних надходжень в 2019 році зросли до 144 млрд рублів (59,4 млрд гривень).Зокрема окупанти обіцяли, що після завершення будівництва Кримського мосту ціни на півострові знизяться, однак "міст чомусь не допоміг".


Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...