“Як мені прожити без грошей?“: ПриватБанк списує, але не видає кошти у банкоматі - українці обурені

У "ПриватБанку" почастішали випадки, коли банкомати списують, але не видають гроші. Співробітники банку оперативно реагують на звернення клієнтів. Вони запевнили, що проблематичні ситуації вчасно вирішуються, передають Патріоти України.

Мешканка столиці поскаржилася до ПриватБанку. Вона звернулася через форму на порталі Мінфін. Користувачка під ніком Bennett повідомила, що знімала кошти у київському банкоматі. Вони були списані, але жінка так і не отримала готівку на руки.

"Сьогодні намагалася зняти кошти у банкоматі. 4000 гривень у Києві на вул. Будівельників 40. Гроші списалися, банкомат не видав, сам банкомат написав "помилка", а по факту 0. Створили заявку і сказали очікувати 14 днів. У мене маленька дитина, як мені прожити без грошей?! Що я дитині скажу??? Не їж, тому що в ПриватБанку сталася помилка???" - написала обурена клієнтка. Вона назвала банк "жахливим" та зазначила, що у неї "вкрали гроші".

Представники ПриватБанку вибачилися на можливі незручності. Вони уточнили, що для ухвалення рішення щодо заявки потрібно отримати звіт про стан залишку коштів у пристрої, інкасувати його.

"Ми дуже намагаємося встигнути надати відповідь у обіцяний термін", - запевнили вони. Експерти нагадують, що банкомат може видати помилку, якщо стався збій системи, зам'ялася купюра. Потрібно відразу звертатися по телефону, вказаному на банкоматі, не відходячи від нього.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...