Як найнужденнішим? Топ-менеджерам "Нафтогазу" піднімуть зарплату на 50%

Незважаючи на зауваження міністра фінансів Марченка, Кабмін затвердив фінплан Нафтогазу.​

Уряд на засіданні в середу, 23 грудня, затвердив фінансовий план Нафтогазу на 2020 рік з чистим прибутком в 11,489 млрд гривень. Виплати на користь держави складуть 58,113 млрд гривень. При цьому міністр фінансів Сергій Марченко зазначив, що, незважаючи на очікування прибутку, за дев'ять місяців компанія отримала 17 млрд гривень збитку, інформують Патріоти України.
Також він пропонує переглянути дохідну і видаткову частину фінплану з урахуванням порушень, які були виявлені аудіторами. "Враховано обсяг видобутку газу Укргазвидобування, який не відповідає обсягу, який був визначений концепцією розвитку газодобувної галузі, тому що концепцією передбачається видобуток 21 млрд куб. м газу, а в проекті фінплану передбачено 13,3", - зазначив Марченко.
Крім того, він виступив за перегляд фонду оплати праці, який буде збільшено більш ніж в два рази. Міністр підкреслив, що фінпланом передбачається збільшення зарплати членів правління на 56% і зарплати рядового співробітника на 85%. Незважаючи на зауваження Марченка, Кабмін затвердив фінплан Нафтогазу.

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...