Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України.
Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту. Однак, не кожна господиня може правильно приготувати його.
Перед приготуванням супу цей інгредієнт необхідно замочити.
Якщо горох заздалегідь залити водою, то він звариться набагато швидше, що дозволить заощадити час.
Горох зазвичай опускають у миску, заливають холодною водою та залишають на ніч. Важливо пам’ятати, що при замочуванні необхідно потримати його у воді щонайменше 5 годин.
Як зрозуміти, що можна приступати до варіння гороху?
Якщо горошини розбухли, можна переходити до наступного етапу.
Якщо господиня забула попередньо замочити горох, то врятує ще один метод. Для цього горошини слід залити окропом і залишити на годину або дві. Після цієї процедури він вариться близько півгодини.
З колотим горохом простіше. Він швидше вбирає воду. Достатньо дати йому настоятися бодай двадцять хвилин.
Графіків газопостачання для населення найімовірніше не буде. Про це народний депутат України, перший заступник голови Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Олексій Кучеренко сказав в етері "КИЇВ24". передають Патріоти України. За с...
Навіть оренда житла, особливо у столиці, продовжує залишатися розкішшю для багатьох мешканців Києва. Купити ж квартиру є й зовсім нездійсненною мрією в силу постійного подорожчання нерухомості, передають Патріоти України. Так, за даними Державної служб...