Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України.

Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту. Однак, не кожна господиня може правильно приготувати його.

Подробиці

Перед приготуванням супу цей інгредієнт необхідно замочити.

Якщо горох заздалегідь залити водою, то він звариться набагато швидше, що дозволить заощадити час.

Горох зазвичай опускають у миску, заливають холодною водою та залишають на ніч. Важливо пам’ятати, що при замочуванні необхідно потримати його у воді щонайменше 5 годин.

Як зрозуміти, що можна приступати до варіння гороху?

Якщо горошини розбухли, можна переходити до наступного етапу.

Якщо господиня забула попередньо замочити горох, то врятує ще один метод. Для цього горошини слід залити окропом і залишити на годину або дві. Після цієї процедури він вариться близько півгодини.

З колотим горохом простіше. Він швидше вбирає воду. Достатньо дати йому настоятися бодай двадцять хвилин.

Пільговий період закінчується: Ось кому з підприємців в Україні загрожують штрафи з 1 серпня

неділя, 20 липень 2025, 17:33

З 1 серпня 2025 року в Україні повертаються штрафи за порушення вимог законодавства щодо реєстраторів розрахункових операцій (РРО та ПРРО), передають Патріоти України. Для бізнесу це означає повернення до фінансових санкцій у повному розмірі: 100% від ...

Звучить, наче анекдот: Росія почала імпортувати продукти з Північної Кореї

неділя, 20 липень 2025, 16:15

Росія вже почала імпортувати яблука з Північної Кореї. А північнокорейські виробники продукції, від варення та ковбас до пива та акордеонів, зареєстрували торговельні марки у Федеральній службі інтелектуальної власності Росії. Про це пише Financial Tim...