Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України.

Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту. Однак, не кожна господиня може правильно приготувати його.

Подробиці

Перед приготуванням супу цей інгредієнт необхідно замочити.

Якщо горох заздалегідь залити водою, то він звариться набагато швидше, що дозволить заощадити час.

Горох зазвичай опускають у миску, заливають холодною водою та залишають на ніч. Важливо пам’ятати, що при замочуванні необхідно потримати його у воді щонайменше 5 годин.

Як зрозуміти, що можна приступати до варіння гороху?

Якщо горошини розбухли, можна переходити до наступного етапу.

Якщо господиня забула попередньо замочити горох, то врятує ще один метод. Для цього горошини слід залити окропом і залишити на годину або дві. Після цієї процедури він вариться близько півгодини.

З колотим горохом простіше. Він швидше вбирає воду. Достатньо дати йому настоятися бодай двадцять хвилин.

Українці отримають по 3100 грн уже в серпні: Ось кому заплатять

субота, 7 червень 2025, 21:22

Українці мають можливість отримати одноразову грошову виплату до Дня Незалежності до 3100 грн Про це повідомив Пенсійний фонд України, передають Патріоти України. Право на отримання допомоги мають особи з особливими заслугами перед країною, ветерани ві...

Попит більше пропозиції: Експерт пояснив, чи зросте курс долара до середини червня

субота, 7 червень 2025, 17:42

Попри відміну з 1 червня «економічного безвізу» для українського експорту до ЄС, національна валюта стосовно долара залишилася стабільною. Така ж ситуація, на думку банкірів, триватиме і як мінімум до середини першого літнього місяця. Про це «ФАКТАМ» п...