Як відновлюють найдовший міст Центральних Карпат (фотофакти)

У селі Вучкове Закарпатської області завершуються відновлювальні роботи на правій стороні найдовшого в Міжгір'ї мосту через річку Ріка, довжина якого становить 91 метр, зазначають Патріоти України. Міст на дорозі регіонального значення Р-21 Долина - Хуст, що будувався протягом п'яти років на місці старого, зруйнованого повінню, вперше з 2006 року ремонтується в рамках програми "Велике будівництво"

Про хід робіт на об'єкті повідомляє в фейсбуці перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

На правій стороні моста через Ріку підрядник уже уклав вирівнюючий шар асфальту і приступає до укладання верхнього шару покриття. Після завершення робіт на правій стороні мостобудівники приступлять до відновлення лівої сторони.

Міст в Вучковому є місцевою визначною пам'яткою. Цікаво, що міст через бурхливу гірську Ріку вперше побудували лише у 1870 році, а до того переправу товарів і людей від берега до берега здійснювали лише човнами.

Нагадаємо, цього року планується відкрити рух флагманським об'єктом "Великого будівництва" - Запорізьких мостах.

Безробітні українці отримають по $500: Стало відомо, кому дадуть гроші

субота, 18 травень 2024, 17:27

Безробітні мешканці Дніпропетровщини, Миколаївщини, Херсонщини та Запорізької області мають змогу пройти професійні курси за грантові кошти. На підвищення кваліфікації чи здобуття нових професійних навичок вони можуть отримати $500, тобто майже 20 тис....

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...