Які авто можна купити в Німеччині за 50 євро: Українців вразили характеристики і фото

У Німеччині можна купити автомобіль за 50 євро. До такого відкриття прийшли журналісти одного з видань. Про це повідомляє topgir з посиланням на First Gear, передають Патріоти України.

Журналісти останнього видання провели "розслідування" і дізналися які ж автомобілі можна купити в Німеччині, не маючи великої суми грошей.

1. Volvo V70 2005 року з пробігом 200 000 км не на ходу (несправний двигун), але в іншому, як пишуть у виданні, машина виглядає дуже навіть "живою".

Фото: topgir2. Volkswagen Golf 1995 року, пробіг - 220 000 км. Повідомляється, що в машині відсутній двигун і частково розібраний салон.

3. Ford Fiesta 2000 року випуску. За словами продавця, на кузові є осередки корозії і невеликі вм'ятини, але цікаво, що при цьому автомобіль на ходу.

4. Ще один Ford, теж 2000 року. Машина справна і, як зазначено в оголошенні, в нормальному стані. Відповідає нормам Євро 4.

5. Opel Astra з 16-клапанним двигуном, у виконанні Sport. За нього власник просить 60 євро. Але ось головне, що автомобіль не на ходу, а ось з якої причини - не повідомляється.



Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...