IBOX не працює - життя не зупинилося: Де тепер можна поповнити картку Monobank без комісії і які моменти треба врахувати

Українці більше не можуть поповнювати картки Monobank без комісії у мережі терміналів IBOX, бо вона рішенням НБУ припинила роботу. У зв'язку з цим "Моно" домовився про безкоштовне поповнення карток з іншими мережами – EasyPay та City24.

Також без відсотків можна покласти гроші на картку "Моно" у касах банків Універсал Банк, А-Банк та Укргазбанк. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Щодо EasyPay та City24, то головна відмінність цих банкоматів для тих, хто звик користуватися IBOX полягає в тому, що ліміт разового поповнення значно менший за 50 000 грн, тому авторизуватися при внесенні готівки на картку доведеться частіше. Відповідно разова транзакція в EasyPay - 4900 грн, City24 за одну операцію/день — від 10 до 29 999 грн (сума більше 5 000 грн — натисніть на кнопку "Збільшити платіж до 29 999 грн")

В Монобанку кажуть, що працюють над збільшенням лімітів.

У застосунку "Монобанку" 8 березня почали оновлюватись мапи з точками поповнення. На них з'явилися термінали мережі City24, додавання EasyPay перебуває в процесі.

За словами банкіра, мережі терміналів EasyPay та City24 налічують понад 20 тис. точок. Також Гороховський уточнив, що через IBOX власники карток Monobank щомісяця вносили 12-15 млрд грн.

Як ще можна поповнити Монобанк

  • У банкоматах, наприклад, ПриватБанку та "Ощаду", але із суми стягуватиметься комісія 1-2%.
  • Через онлайн-банкінги: спочатку можна поповнити картку іншого банку готівкою, а потім переказати гроші на "Моно". Комісія становитиме від 0,5%.
  • У касах будь-якого банку – комісія від 1%.

Мережа IBOX перестала працювати 7 березня. Це сталося після рішення Національного банку України відкликати ліцензію та ліквідувати Айбокс Банк. Проте роботу терміналів IBOX власники обіцяють відновити за кілька днів. Справа в тому, що оператору мережі терміналів IBOX (ТОВ "Метапей") потрібен час для укладання нової угоди з банком-партнером замість Айбокс Банку.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...