Є два сценарії: У Кабміні пояснили, що буде з курсом долара у 2020 році

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що курс гривні щодо долара у 2020 році залежатиме від кількості інвестицій в Україну, передають Патріоти України.

"Треба будувати довіру до країни. Насправді різниця у діловому кліматі", – повідомив він. "Буде довіра – будуть зсередини інвестиції і ззовні. І таким чином курс буде стабільнішим", – додав Милованов.

За словами міністра розвитку економіки, різниця у базовому та інших прогнозах щодо курсу долара полягатиме у кількості інвестицій на наступний рік. "В одному сценарії – 3 млрд доларів інвестицій, а в іншому – 6", – резюмував він.

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...