Є в кожному домі! Названо прилади, які найбільше тягнуть електрики

Через складну ситуацію в енергосистемі українців неодноразово закликали економити електроенергію та не вмикати одночасно всі побутові прилади. Енергетики назвали найбільш енерговитратну техніку, яка є в кожному будинку. передають Патріоти України.

По всій Україні вводяться стабілізаційні або екстрені відключення світла. Зробимо прості кроки, які під силу кожному, щоб зменшити кількість і тривалість цих відключень. Якщо можете уникнути використання потужних електроприладів - зробіть це.

Так, енергетики зазначили, що найбільше електрики споживає така побутова техніка, як електроплита, кондиціонер, фен, праска та електрочайник. Найменше споживає електрообігрівач і пральна машина.

Це вже «зрада» – чи ще ні?

субота, 5 жовтень 2024, 17:55

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...

Всі українці стануть бідніші? 55% компаній не зможуть компенсувати підвищення військового збору працівникам

субота, 5 жовтень 2024, 10:28

Це демонструють результати експрес-опитування Європейської Бізнес Асоціації серед членських компаній щодо потенційного збільшення податкового навантаження на роботодавців. Зміни можуть вступити в силу у разі прийняття законопроєктів №11416-д про внесен...