Європа такого не має: "Укрзалізниця" похвалилася модернізованим вагоном за 10 мільйонів (фото)

В розвинених державах світу взагалі не уявляють, що таке плацкарт, пережиток 19 століття.

На своїй сторінці у фейсбуці Укрзалізниця опублікувала низку цікавих фото модернізованого плацкартного вагону. Їх варто переглянути – хоча б для того, аби зрозуміти, звіт це чи самоіронія, зазначають Патріоти України.

"До кінця року отримаємо ще два такі вагони", – пообіцяли в Укрзалізниці. І наголосили: "У цих вагонах повністю змінено інтер'єр, встановлено нові полички, вікна, світлодіодні світильники, систему кондиціювання повітря".

Зауважимо, що з темпом по 3 вагони на рік ми отримаємо оновлення усіх плацкартних вагонів приблизно за 70 років (при тому, що ремонт продовжує термін служби вагону на 14 років). Утім, це в кращому випадку: Кравцов зізнався, що конкретних задач по ремонту на 2020 рік поки не ставили.


Шалено злетить? Яким буде курс долара наприкінці 2024 року - прогноз експертів

вівторок, 23 квітень 2024, 18:44

За прогнозами експертів, середнє значення курсу у 2024 році становитиме 40,33 грн/долар. Наприкінці року курс зросте до 41,67 грн/долар, передають Патріоти України з посиланням на консенсус-прогноз за квітень 2024 року експертів та чиновників, оприлюдн...

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...