Євросоюз відключає від SWIFT сім російських банків - офіційне повідомлення

Європейський Союз відключає від міжнародної міжбанківської системи платежів SWIFT сім російських банків. Про це йдеться в Офіційному журналі Євросоюзу, зазначають Патріоти України.

Зокрема, від SWIFT відключають банки "Открытие", "Новикомбанк", "Промсвязьбанк", "Банк России", "Совкомбанк", "ВТБ" і "ВЭБ.РФ".

Так, починаючи з 12 березня забороняється надавати спеціалізовані послуги з передачі фінансових повідомлень, які використовуються для обміну фінансовими даними, російським юридичним особам, організаціям чи установам, права власності яких прямо чи опосередковано належать на більше ніж 50% цим банкам.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.