"Ігри" Коломойського: Гройсман попередив українців про небезпеки дефолту

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що можливий дефолт призведе до серозних наслідків, від яких постраждає, в першу чергу, населення країни, повідомляють Патріоти України.

"Навіть розмови про дефолт не додають стабільності, це шкідливо... Дефолт - це глобальна криза, згадайте 90-ті роки. Я вважаю, що для українців криз вже досить. Від будь-яких дефолтів, які несуть за собою дуже серозні наслідки, в першу чергу, постраждають українські пересічні громадяни", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facrbook у понеділок.

Гройсман підкреслив, що завдання держави на сьогодні зробити все для обслуговування боргу, а також для збереження репутації країни, яка поважає свої зобов'язання.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...