"Їх не повинно бути": У Росії розмріялися про "денацифікацію" та "демілітаризацію" США (відео)

Черговий "експерт", запрошений в ефір пропагандистського ток-шоу Володимира Соловйова, заявив, що безпека Росії буде забезпечена за умови, що всі військові бази США та НАТО будуть назавжди скасовані на території континенту Євразія. В ідеалі світова політика має бути деамериканізована, а, отже, Штати потрібно "демілітаризувати" та "денацифікувати", передають Патріоти України.

Такі припущення пролунали на федеральному телеканалі, епізод опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своєму Telegram-каналі. Він іронічно зауважив, що подібні висловлювання свідчать, що "в дурдомі все стабільно"

"Безпека – це відсутність військових баз США та їхньої ядерної зброї від Лісабона до Токіо. Не повинно бути жодної точки, де вони зосередили б свої війська і підкралися б до наших кордонів", – зазначив якийсь політолог Сатановський.

У результаті своїх феєричних міркувань пропагандист звернувся до історії Стародавнього світу. Він з докором відгукнувся про російське керівництво, яке не вчиняє так, як давньоримські диктатори. "Юлій Цезар вирішив із кілікійськими піратами, а що ми робимо на території США та проти її встановлення, щоб здобути перемогу? Я нічого не бачу", – розвів руками Сатановський.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...