Імперія зла має зазнати нищівного удару: У Бундестазі закликали відключити від SWIFT всю фінансову систему РФ

Голова комітету Бундестагу із закордонних справ Норберт Реттген заявив про необхідність додаткового посилення санкцій проти РФ. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

Зокрема, політик закликав до енергетичного ембарго РФ, а також до повного відключення країни-агресора від платіжної системи SWIFT. "Чи підтримуємо ми нафтогазовове рятувальне коло РФ чи ні? Я дмаю, що було би правильно відключити Росію від SWIFT повністю, а не лише окремі банки",- пише він.

Нагадаємо, що попри очікування, світові лідери не змогли домовитися про повне відключення Росії від SWIFT. У спільному рішенні держав Євросоюзу та G7 йдеться про те, що лише "окремі російські банки будуть видалені з системи SWIFT".

Також нагадаємо, що Норберт Реттген одним із перших німецьких політиків заявив, що підтримує відправку зброї в Україну.

Варто знати! Яку пенсію можна отримати з офіційною мінімальною зарплатою

четвер, 16 травень 2024, 15:30

В Україні із мінімальною зарплатою в 8 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 2 255 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми да...

Оце так! Росія заробляє мільярди, продаючи нафту в ЄС через Туреччину, - Politico

четвер, 16 травень 2024, 14:57

Використовуючи лазівку в санкціях, Туреччина маскує російську нафту під власну та експортує її до ЄС, приносячи Росії мільярдні прибутки. Про це пише Politico. Згідно з дослідженнями Центру досліджень енергетики та чистого повітря (CREA) і Центру вивче...