Інвестиції в Україну - це вигідно: Норвезька компанія "вливає" 300 млн євро в українські сонячні станції

Компанія Scatec Solar реалізує свої плани та проекти набагато скоріше, ніж очікувалося

Норвезька компанія Scatec Solar до кінця цього року планує розширити свій портфель сонячної енергетики України до 400 МВт, для чого збирається інвестувати € 250-300 млн.

Передають Патріоти України з посиланням на CEO компанії Раймонда Карлсена.

Виходячи з цього, ми стали прагнути до швидкого розширення в Україні. Я думаю, що до кінця 2019 року наш портфель проектів буде близький до 400 МВт загальної встановленої потужності в Україні, а загальний обсяг інвестицій складе 250-300 млн євро, – сказав Карлсен.

Карлсен позитивно оцінив досвід роботи в України, зазначивши, що компанія Scatec Solar реалізує свої плани та проекти набагато скоріше, ніж очікувалося.

Шалено злетить? Яким буде курс долара наприкінці 2024 року - прогноз експертів

вівторок, 23 квітень 2024, 18:44

За прогнозами експертів, середнє значення курсу у 2024 році становитиме 40,33 грн/долар. Наприкінці року курс зросте до 41,67 грн/долар, передають Патріоти України з посиланням на консенсус-прогноз за квітень 2024 року експертів та чиновників, оприлюдн...

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...