Із 1 квітня в Україні підвищиться мінімальна зарплата: Що треба знати

В Україні від 1 квітня підвищується мінімальна зарплата. Зараз вона становить 7 100 грн, буде – 8 000 грн. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передають Патріоти України.

Прем’єр також повідомив, що пенсійні виплати за березень проведені в повному обсязі. Більш ніж 10 мільйонів українських пенсіонерів вчасно отримали проіндексовані виплати.

«Підвищення відбулося, як ми й обіцяли. Від 1 квітня будемо збільшувати виплати пенсіонерів, які працюють», – повідомив очільник уряду. Загалом за березень виплачено пенсій на 62 млрд грн.

Протистояння наростає: КНР вводить санкції проти ще трьох оборонних концернів США

понеділок, 20 травень 2024, 10:30

Китай на тлі інавгурації нового президента Тайваню Лая Цінде ввів санкції щодо ще трьох американських оборонних концернів. До списку "ненадійних підприємств" включено оборонні та космічні підрозділи компаній Boeing, а також General Atomics Aeronautical...

Пенсіонери в Україні можуть отримати доплату від ООН: Стало відомо, хто та які суми

понеділок, 20 травень 2024, 9:14

Частина українських пенсіонерів з інвалідністю може отримати автоматичні доплати до пенсій завдяки програмі Всесвітньої продовольчої програми ООН, якщо їхні пенсії не перевищують 3250 гривень і вони проживають на підконтрольній Україні території. Допла...