"Каюк судоходству и пляжик для росгвардейцев": Нова проблема, яка виникла через Керченський міст (фото)

Автівки по мосту майже не їздять, але страшніше те, що судноплавство через "путінське будівництво століття" теж під загрозою.
Керченський міст ставить під загрозу судноплавство. Ілюстрація: соцмережі.

У мережі опублікували нові фото моста в окупований Крим, які підтверджують інформацію про те, що споруда окупантів серйозно загрожує судноплавству в Керченській протоці. Так, блогер RoksolanaToday&Крим опублікувала вTwitter ряд свіжих знімків, передають Патріоти України.

На одному з них чітко видно місце наносу піску і збільшення берегової лінії. "Керченська протока. Дурнуватий паркан. Змінюється все - глибини, швидкість течій", - написала блогер, зазначивши, що навіть "природа протестує" проти афери окупантів.

Вона також зазначила, що, судячи з фото, "судноплавство вони (російські окупанти, - ред.) скоро знищать". "Скоро буде шикарний пісочний пляжик для росгвардійців, а заразом і гаплик судноплавству. Оскільки абсолютно непередбачуване проходження. Де мілина, де що - тепер не ясно через недолугу, рукож*пну скріпу", - написала вона.

Також блогер звернула увагу, що опубліковані фото підтверджують марність мосту. На знімку видно, що серед білого дня на мосту немає жодного автомобіля.

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...