Карма підступних скреп: Росія падає, Україна росте. Bloomberg про колізії торговельної війни США з Китаєм

Зеленському відкрився дуже великий кредит довіри, щодо швидких реформ, підкреслюють західні аналітики

Українська економіка в другому кварталі 2019 року прискорила зростання, незважаючи на торгову напругу між США і Китаєм і уповільнення світової економіки, яка тисне на економічну ситуацію в Європі. Про це йдеться в статті авторитетного ділового інтернет-порталу Bloomberg, зазначають Патріоти України.

«Зростання ВВП на 4,6% було несподівано швидким. Всесвітній банк попереджав, що без прискорення темпів зростання Україні знадобиться півстоліття, щоб наздогнати сусідню Польщу. Президент Володимир Зеленський, партія якого отримала контроль над парламентом на виборах, пообіцяв досягти зростання ВВП на 5% і більше в найближчі роки. Озвучений план реформ вселяє оптимізм серед інвесторів», - йдеться в замітці.
Проте, домогтися сталого прискорення зростання української економіки буде нелегко. Так вважає фахівець з борговими інвестицій JPMorgan Asset Management.
На його думку, важливими причинами підвищення зростання стало зниження інфляції, продумана грошово-кредитна і фіскальна політика.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...