Харченко заявив, що вийшов з ладу енергоблок на Південноукраїнській АЕС: Що це означає

Один з енергоблоків на Південноукраїнській атомній електростанції вийшов з ладу й зменшив видачу електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко з посиланням на два незалежні джерела, передають Патріоти України.

"Знов аварія на Південноукраїнський АЕС. Дві зайві черги відключень від Укренерго сьогодні - бо енергоблок на 600 МВт знизив видачу. Скоріш за все, наступного тижня піде в ремонт", - йдеться у повідомленні.

За його словами, до міністра енергетики додається питання якості ремонтів, оскільки, якщо блоки будуть виходити з ладу взимку, Україна опиниться у важкій ситуації.

Розмитнення авто в Україні: Чи існують пільги і що треба знати

середа, 4 вересень 2024, 18:56

Українці можуть купити авто за кордоном, але для цього потрібно його розмитнити. Нині пільг на цей процес майже немає, передають Патріоти України. Для українців відмінили пільгу на розмитнення авто і тепер цей процес знову платний. Проте авто для війсь...

В Україні посилять пенсійні правила: Ось хто більше не зможе вчасно отримувати виплату

середа, 4 вересень 2024, 18:43

В Україні пенсійні правила посилять з 1 січня 2025-го. Це відбудеться в межах змін, що було ухвалено ще в 2017-му. В результаті ще більше українців не зможе вийти вчасно на пенсію (тобто в 60 років), передають Патріоти України. Як йдеться в матеріалі O...