Харківське комунальне підприємство віддасть 10 мільйонів гривень фірмі, яку створили... 20 днів тому

Комунальне підприємство "Комплекс з вивозу побутових відходів" закупить послугу з утилізації сміття та поводження зі сміттям у фірми "Мастерсіті-Проф". Про це стало відомо із тендеру, опублікованому на сайті публічних закупівель ProZorro, передають Патріоти України.

"Мастерсіті-Проф" стала переможцем аукціону. Інших учасників не було. "Мастерсіті-Проф" запропонувала за свої послугу рівно за таку суму, яку заявило комунальне підприємство — 10 570 377,36 гривні. Угода про надання послуги ще не підписана.

Замовник зазначив, що до послуги входить збирання бросового сміття, замітання навколо урн, випорожнення урн та заміна пакета для сміття. Специфікація із зазначенням об'єму послуги не опублікована. Відомо, що фірма поставлятиме послугу з 10 січня по 30 червня 2023 року.

Згідно з даними сервісу "Oпендатабот", фірма "Мастерсіті-Проф" заснована 22 грудня 2022 року, зареєстрована у Харкові. Її директором указаний Валерій Лемента, він також є уповноваженою особою іншої фірми — "Екобуд Кепітал".

Власниця "Мастерсіті-Проф" — Катерина Дьома. Основним видом діяльності фірми вказали будівництво житлових і нежитлових будівель. Аукціон щодо послуги з утилізації сміття від КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" став для нової фірми першим.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...