Хід розбудови метро у Дніпрі показали за допомогою безпілотника (відео)

Поки кияни слухають випровдання свого мера через затримку будівництва метро на Виноградар та на Троєщину у Дніпрі справи виглядають набагато краще, зазначають Патріоти України.

У Телеграм-каналі Metro Dnipro з'явилося відео, як квадрокоптер літає у тунелях під час будівництво тамтешнього метро у центрі міста.

Автор відео відзначив, що хотів показати процес будівництва максимально ефектно. Дрон пролетів тунелями, де триває будівництва метро.


Відзначимо, що у Дніпровському метрополітені функціонує одна лінія, що складається із шести станцій, котрі ведуть від залізничного вокзалу до осередку великих підприємств. Триває будівництво ще трьох станцій до центру міста, які планують відкрити до 2024 року.

Характерна особливість метро — коротка довжина лінії метро. Дніпровський метрополітен — один з найкоротших у Європі, хоча й не найкоротший у світі, оскільки є метро значно менші, як за протяжністю, так і за кількістю станцій, наприклад, у Генуї (7.1 км на противагу 7.8 у Дніпрі).

Метро у Дніпрі відкрили 29 грудня 1995 року. Наразі тривають роботи з будівництва ділянки завдовжки 2,4 км від станції «Вокзальна», заплановано відкриття трьох станцій: «Театральна», «Центральна» та «Музейна».


Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...