Хінді русі бхай бхай: Путін так вдало поторгував з Індією, що залишився і без нафти, і без грошей

Продаючи нафту Індії Росія змушена накопичувати до мільярда доларів щомісяця в рупіях, які залишаються заблокованими за межами країни, передають Патріоти України.

Як повідомляє Bloomberg, більшість готівки, яку агресор не може конвертувати, належить "Роснефти". Найбільший російський експортер сирої нафти володіє майже 50% акцій Nayara Energy Ltd., другого за величиною нафтопереробного підприємства Індії.

На сьогоднішній день Росія отримує надлишок рупій, що мають обмежену конвертованість, а тому російським експортерам важко вивести її за кордон, і валюта просто осідає на банківських рахунках.

Як йдеться в матеріалі, щокварталу на рахунках в Індії залишатиметься 2-3 млрд дол. у рупієвому еквіваленті, які Росія не зможе використовувати.

Агресор знову почав обговорювати питання вкладення цих рупій на індійському ринку капіталу. А також розглядає можливість вкладення рупій в індійські інфраструктурні проекти в обмін на частки в акціонерному капіталі.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...