Хіти тижня. Бус для зомбі-апокаліпсису: Соцмережу вразив шкільний автобус, створений за участю українців (фото)

Torsus Praetorian здатний доставити дітей до школи по найважчому бездоріжжю.

На підприємстві Словаччини спільно з українськими фахівцями випустили шкільний автобус-позашляховик. Про це повідомляє "Автоцентр", передають Патріоти України.

Новий Torsus Praetorian здатний доставити дітей до школи по найважчому бездоріжжю. Разом з тим транспорт зручний в салоні, там передбачені полки для рюкзаків. Обладнаний всередині 35 сидіннями.

Автобус побудований на повноприводному шасі MAN TGM (4х4). Машина оснащена 6,9-літровим турбодізелем потужністю 290 кінських сил.

Кузов Torsus Praetorian зроблений із сталевого просторового каркаса і панелей з композитного матеріалу. Вони також покриті захисним полімерним покриттям типу Line-X. Довжина машини 8700 мм, ширина - 2540 мм і висота - 3600 мм. Вага авто - 13 400 кг.

Користувачі мережі прокоментували нове творіння автомобільних фахівців.

"Відрізає гілку, на якій сидить": Китай фінансує атаки хуситів на судна у Червоному морі, - Politico

четвер, 28 березень 2024, 14:49

Китай мимоволі допомагає Ірану перекрити судноплавство в Червоному морі, завдаючи шкоди світовим торговельним потокам і ущемляючи при цьому власні інтереси Пекіна, стверджують представники західних спецслужб, передають Патріоти України з посиланням на...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...