Хіти тижня. Дана команда "обілетити" чи вбити бізнес? "Нову пошту" оштрафують на 326 млн гривень через дрібні скарги від двох клієнтів

Причиною перевірок стали скарги від двох клієнтів на те, що на пошті пошкодили посилку вартістю 500 гривень, а також на те, що клієнта обрахували на відділенні, інформують Патріоти України.

"За Порушення законодавства України головного управлінням Госпродпотребслужбі в Харківській області на ТОВ" Нова пошта "були накладені Адміністративні штрафи та адміністративно-господарські Стягнення. Загальна сума штрафних санкцій склалось 325 851 634 грн. 80 коп", - заявили у відомстві.

У свою черга "Нова пошта" вже подала в суд на Держпродпотребслужбу в зв'язку з рішенням відомства. "Нова пошта" розцінює дію контролюючого органу як маніпуляцію своїми повноваженнями і оскаржує штраф в Харківському окружному адміністратівному суді. Крім того, компанія вже направила офіційну скаргу в Держпродпотребслужбу на неправомірні дії співробітніків харківського відділення, а такоже звернулися до омбудсмена и міжнародніх правозахисних організацій", - йдется в повідомленні компанії.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.