Хіти тижня. Данія "вперлася": Бліцкриг Кремля з "Північним потоком-2" накрився

У Росії серйозні проблеми з проектом газопроводу в обхід України "Північний потік - 2". Данія ставить путінському проекту "палки в колеса".

Удар Данії по ПП-2 прокоментував впливовий російський канал в Telegram "Холодна війна", передають Патріоти України.

Данія зірвала плани Москви на швидке будівництво "Північного потоку - 2". Вона відмовила у видачі дозволу, зажадавши додаткових експертних висновків по проекту. Копенгаген зажадала поглибленого опрацювання екологічного впливу проекту при реалізації альтернативного маршруту.

Це як мінімум дуже сповільнить проект, який потрібен Москві для тиску на Київ і Захід. Тепер Кремль втратив "туза" напередодні надважливих переговорів з Україною з приводу транзиту газу в Європу. "Бліцкриг не виходить", - констатували в "Холодній війні".

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...