Хіти тижня. До Керченського залишилось на один менше: У Росії впав черговий міст (відео)

Міст поєднував береги найбільшої ріки "віджатого" у Фінляндії Кольського півострову, і був ланкою єдиного залізничного сполучення з провідним портовим містом регіону.

У Мурманській області РФ залізничний міст впав у річку 01

Сьогодні Мурманськ виявився відрізаним від всієї Росії через обвал мосту через річку Кола, що дала назву Кольському півострову, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський Интерфакс.

За даними МНС Росії, сьогодні о 14:30 (час збігається з московським) надводна частина залізничного мосту через річку Кола у Мурманській області обрушилася через те, що не витримала опора, пошкоджена внаслідок паводку. В результаті інциденту наче ніхто не постраждав.
В результаті вантажні і пасажирські перевезення на перегоні Вихідний - Кола від станції Вихідний до станції Мурманськ були припинені, почалися відновлювальні роботи.

"Осталось, чтобы еще аэропорт смыло, и мы тут самоизолируемся"; "Что ж, вот еще одно отображение обстановки в стране с ракетами! Ладно, про союз не говорим, но в России-то можно было за 30 лет до Мурманска построить хороший второй путь и продублировать мосты"; "Теперь ждать не 3 недели, а 3 года"; "День Северного флота отмечен! С праздником, товарищи!" – пишуть місцеві жителі.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...