Хіти тижня. До сотні розганяється менше, ніж за десять секунд: Renault представив оновлений електрокар Zoe

Машині також осучаснили дизайн. Екстер'єр рестайлингової Zoe відрізняється від попередньої моделі, зокрема, бамперами і світлодіодними фарами.

Французький автовиробник Renault представив оновлений електричний хетчбек Zoe. Машині збільшили запас ходу і осучаснили дизайн, інформують Патріоти України.

Новий Zoe обладнали батареєю ємністю 52 кВт *год. Елемент живлення тепер здатен забезпечити пробіг на одній зарядці до 390 км, за циклом WLTP.

За одну годину електрокар можна зарядити від станції до 22 кВт на 126 км. Від 50 кВт-ної зарядки машина заправиться за півгодини на 145 км.

Електрокар випускають з 108 і 135-сильними двигунами.

До сотні Zoe розганяється менш ніж за десять секунд. Максимальна швидкість - 140 км/год.

Екстер'єр рестайлингової Zoe відрізняється від попередньої моделі, зокрема, бамперами і світлодіодними фарами.

Немало оновлень торкнулося інтер'єру. В салон вмонтували 10-дюймову панель приладів і 9,3-дюймовий екран мультимедійної системи. Між тим, змінили блок клімат-контролю. Тепер замість важеля стоянкового гальма — кнопка. Салон обшитий синтетичною тканиною, виготовленою з переробленої сировини, повідомили на tsn.ua.

Джерело: ТСН.ua

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...