Хіти тижня. Докерувалися: Уряд зупинив будівництво по всій країні через брак коштів

В Україні зупинено будівництво лікарень, шкіл, дитячих садочків, яке місцеве самоврядування робило спільно з держбюджетом або за його рахунок.

Кабінет міністрів призупинив фінансування будівництва запланованих проектів по всій країні через проблеми з виконанням доходної частини бюджету, повідомляють Патріоти України.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова, уряд розіслав документ, яким вперше за останні роки, фінансування проектів було поставлено у чергу. Це означає, що на даний момент в Україні зупинено будівництво лікарень, шкіл, дитячих садочків, яке місцеве самоврядування робило спільно з держбюджетом або за його рахунок.

Нагадаємо, що Кабмін обмежив проведення платежів до кінця поточного бюджетного року. Необхідно зазначити, що дане рішення не стосується захищених статей видатків бюджету.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...