Хіти тижня. Економічна підтримка держави-агресора: У Тимошенко розповіли, як Зеленського обдурили з "правками Геруса"

Нардеп від "Батьківщини" Олексій Кучеренко зазначив, що хтось заклав у вуха президента відразу два міфи.

Президент України Володимир Зеленський не виключив, що його могли обдурити, запропонувавши закуповувати "струм" у Росії за допомогою "правки Геруса", передають Патріоти України.

Як нагадали в прямому ефірі "Свободи слова з Савіком Шустером", про це глава держави сказав іще на 14-годинному пресмарафоні в Києві. "Уряд нам показав, які є проблеми. Але я не знав, що саме це рішення було ухвалено спеціально для Росії", – зізнався Зеленський.

"Якщо ми з вами побачимо, що через це рішення не буде підвищення тарифів, значить зробили все правильно. Якщо це була помилка, значить, хтось нас дезінформував", – заявив президент, додавши, що готовий скасувати це рішення, якщо воно буде "погано працювати".

Нардеп від "Батьківщини" Олексій Кучеренко зазначив, що хтось заклав у вуха президента два міфи. "Дві принципові речі: президенту хтось не сказав, що це електроенергія з Росії. І друге, що президент щиро переконаний, що нам не вистачає електроенергії", - сказав він.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...