Хіти тижня. Графу Дракулі мало би сподобатися: Як буде виглядати оновлений "вампіромобіль" від Skoda (фото)

Компанія Skoda планує на Comic Con в Празі показати стильне купе Vampire Mobile. Про це пише тематичне видання Topgir, передають Патріоти України.

"Вампіромобіль" планують створити на базі раритетного спорткара Skoda 110 Super Sport 1972 року, який залишився в одному єдиному екземплярі.

Судячи з перших рендерів, стильне купе кутовим дизайном нагадує свого знаменитого "предка" 1972 року випуску. Над зовнішнім виглядом концепт-кара працює відомий дизайнер Батист де Бруг'є.

Skoda 110 Super Sport 1972 року від розробників отримав 1,1-літровий двигун на 100 кінських сил, завдяки чому спорткар міг максимально розігнатися до 211 км/г. Характеристики оновленого купе поки не розголошують. Варто також зазначити, що "вампіромобіль" прославився після виходу фільму "Вампір з Ферата".

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...