Хіти тижня. І їм це подобається! Поліція США почала патрулювати вулиці на електровелосипедах українського виробництва (фото)

За словами правоохоронців, електровелосипеди нічим не відрізняються від автомобілів і дозволяють патрульним реагувати на виклики майже так само швидко, як і правоохоронцям на автомобілях.

Американські поліцейські почали патрулювати вулиці на електровелосипедах українського виробництва. За словами правоохоронців, електровелосипеди нічим не відрізняються від автомобілів і дозволяють патрульним реагувати на виклики майже так само швидко, як і правоохоронцям на автомобілях. У відділі поліції Бревард в штаті Північна Кароліна зазначають, що все більше правоохоронців хочуть пройти навчання на патрулювання на велосипедах, передають Патріоти України.

Модель TopCop базується на електричних велосипедах Top 2.0 Delfast. Однак вона має необхідну для правоохоронців апаратуру, зокрема, ліхтарі, сирени і ящики для зберігання.

Розташований позаду мотор потужністю 5 кВт (6,7 к.с.) дозволяє розігнати велосипед до 80 км / год. Також Delfast TopCop обладнали акумулятором потужністю 3,5 кВт / год. (запас ходу 280 км). Наприклад, такі ж показники має електромотоцикл Zero FXS в базовій модифікації.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...