Хіти тижня. Які авто обкладуть податками в Україні: Повний перелік

У відкритому доступі був опублікований список марок автомобілів, які в 2020 році потраплять під спеціальні умови оподаткування. Перелік був опублікований на сайті Державної податкової служби України, передають Патріоти України.

Так, у списку названі автомобілі класу "люкс", випущені після 2015 року, які оцінюються в суму дорожче 1,77 млн гривень. За повідомленням ДПС, власники такого транспорту повинні будуть заплатити податок фіксованою ставкою 25 тисяч гривень на рік.

"Власники люксових автівок сплачуватимуть транспортний податок за автівки з 2015 року випуску (включно), середньоринкова вартість яких становить понад 1 771 125 грн", – йдеться у повідомленні ДПС.

Зокрема, в цьому списку опинилися авто марок: Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, Lamborghini, LandRover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Rolls-Royce, Tesla і Toyota.

Євро та долар можуть зрівнятися в ціні й уже незабаром коштувати однаково: Що це означає

середа, 24 квітень 2024, 7:22

Учасники фінансового ринку вважають, що євро та долар можуть зрівнятися в ціні. Так, у Bank of America очікують, що це може статися вже за пів року. Імовірність же такого перебігу подій там оцінюють у 10% - при тому, що на початку року ринок майже не б...

Таємні витрати на війну? Кремль засекретив у бюджеті рекордну за 20 років суму

середа, 24 квітень 2024, 6:48

Російська влада продовжує нарощувати секретні витрати федерального бюджету, які вже обійшлися платникам податків у 10 трлн рублів. У 2023 році практично кожен четвертий рубль, витрачений урядом, пішов на засекречені статті, що стало рекордом за два дес...